Hvor mye koster SEO?

Når kunder spør om tilbud på søkemotoroptimalisering (SEO) blir mange overrasket over at profesjonelle leverandører ikke klarer å gi et tydelig svar på hva en leveranse vil koste og hva som må gjøres. I dette innlegget diskuterer jeg prising av tjenesten og hvorfor du som kjøper bør være skeptisk til leverandører som ikke insisterer på å kjøre et innledende forprosjekt.

Artikkelen er publisert hos Search Engine Land, hvor jeg er spaltist, og kan leses her: http://searchengineland.com/how-much-does-seo-cost-3-analogies-to-help-you-determine-its-value-108870

Oppdatering: Dette innlegget ble i 2012 kåret til det mest leste innlegget om søkemotoroptimalisering hos Search Engine Land, verdens mest anerkjente nettsted for informasjon og nyheter om søkemotorer, søkemotormarkedsføring (PPC) og søkemotoroptimalisering (SEO). Artikkelen kom også på 2. plass i kategorien «overall».

Om Forfatteren

Trond Lyngbø

Trond Lyngbø er senior SEO-konsulent og grunnlegger av Search Planet AS og SEO-spaltist hos Search Engine Land. Trond tilbyr SEO-tjenester til e-handelsaktører, nettbutikker og større virksomheter. Har har over 10 års erfaring innen søkemotoroptimalisering, e-handel og analyse. Knytt kontakt via LinkedIn, eller send en e-post. Les mer om Trond her.