SEO-konsulent


Senior SEO-konsulent med 20-års erfaring

Jeg har 20-års erfaring med SEO. Jeg har utdanning innen webutvikling, e-handel, IT-drift og arkitektur. I tillegg, har jeg skapt innholdsstrategier på internasjonalt toppnivå i årevis.

Jeg har hjulpet Norges største bedrifter og Nordens største nettbutikker

Trenger du hjelp?

Ta beslutninger som gir høyest effekt

Skap høy, langvarig effekt på unike forretningsmål og finansielle KPI-er. Distribuer budsjetter og alloker ressurser på en ny måte. Få hjelp med beslutninger og prioriteringer, basert på data og fakta, og en effektiv metodikk og prosess.

Spar tid

Få hjelp med å prioritere mål, aktiviteter og oppgaver basert på bedriftens overordnede virksomhetsmål i det operative arbeidet med SEO. Bruk mindre tid på ting som ikke gir ønsket effekt.

Reduser risiko

Få hjelp til å redusere risiko før det får konsekvenser for synlighet, omsetning og finansiell sikkerhet. Spør meg om hjelp i god tid!

Hvem har jeg best match med?

Det er enterprise-segmentet, storbedriftsmarkedet, jeg jobber aller mest med. Er du en stor, kjent retail-aktør som via netthandel og lokale butikker selger et høyt antall unike produkter i et eller flere land? Er du en annen type stor bedrift som har et nettsted med kompleks infrastruktur og løsningsarkitektur? Da er du en av de jeg jobber best med.

Få en gratis konsultasjon!
Mer enn bare SEO

Tverrfaglig spesialistkompetanse

Kode og arkitekur

God kontroll i avansert, kompleks infrastruktur med mange avhengigheter. Relevant utdanning og dokumentert høy teknisk kompetanse.

Innholdsstrategi

Internasjonal erfaring med innholdsstrategi og innholdsmarkedsføring. Sterk på informasjonsarkitektur, taksonomi og strukturer.

E-handel

Formell utdanning og bakgrunn innen e-handel, og erfaring fra de største nettbutikkene og retail-selskapene i Europa.

Hva kan du få?

Hvilke problemer ønsker du løst? Jeg har mye kunnskap om søkemotoroptimalisering. Jeg kan også mye mer. Du kan få hjelp med mange utfordringer og behov. Søker du en SEO-konsulent som kan mer enn bare SEO?

Teknisk SEO

Dette er en av mine sterkeste sider. Jeg jobber mye med teknisk SEO for store nettsteder med kompleks infrastruktur, nettbutikker i enterprise-segmentet, og butikkjeder.

Nettbutikker

Jeg har høy kompetanse på SEO for nettbutikker og e-handel. Jeg jobbet med flere av de største nettbutikkene i Norge. Som Elkjøp, Elgiganten, IKEA, Jernia, Meny, osv.

Migrere nettsteder

Jeg har laget migreringsstrategi og ledet migrering for nettbutikker og nettsteder for flere av de nordens største bedrifter, butikkjeder og e-handelsaktører. Som DNB og Biltema.

SEO-analyse

Jeg tilbyr flere ulike nivåer, skreddersydd hvor hvilken type bedrift du er og din markedssituasjon. Du kan få en full analyse, men jeg gjør gjerne mindre, avgrensede analyser.

Plattformbytte

Plattformbytte for store bedrifter i mange land på enterprise-plattformer som SAP Hybris, og bedrifter som bruker Episerver, Magento, WordPress, mfl. Få min støtte på forretningsbehov, teknisk detaljering med akseptansekriterier, samt testing og validering. Eliminer risiko og ta kontroll!

Innholdsstrategi

Jeg har utviklet en unik tjeneste der jeg har integrert det beste fra SEO, innhold og kundeinnsikt for å forstå kundene dine før du setter innholdsstrategi, med fokus på planlegging og mapping mot kundereisene. Jeg finner gapet - og du tetter det.

UX-redesign

SEO-støtte ved UX-design, f.eks. til wireframing av sidetypemaler med perfekt on-page SEO, teknisk SEO, struktur, organisering, informasjonsarkitektur, JS, temasider, navngiving, konvertering, personalisering, etc.

Fast avtale

De fleste bedrifter trenger kontinuerlig jobbing med SEO. Med en månedlig fast retainer-avtale, er du garantert min kapasitet.

Teknisk SEO

Jeg har formell utdanning og dokumentert kompetanse på Master-nivå innen web, e-handel og online business. Systemingeniør innen IT-drift, samt nettverksingeniør. Trygg å slippe inn i infrastrukturen. Er kodekyndig og har god kompetanse på JS-rammeverk, SSR, preloading, lastbalansering, caching, sikkerhet og testing.

Dekker også overlappene mellom UX-design, og informasjonsarkitektur som er viktig for skaleringsevne, fart, og lønnsomhet.

Som din SEO-konsulent hjelper jeg ansatte og team med alt fra A-Å, på kryss og tvers der det er relevant og viktig. Avhengigheter, forretningskrav, detaljering av tekniske spesifikasjoner og akseptansekriterier - full kontroll!

Jeg tror også at min modell som inkluderer bistand til å bistå direkte i f.eks. Jira med å detaljere og spesifisere direkte på vegne av deg uten at du blir flaskehals eller trenger å sette deg inn i ting du ikke har tid til, vil være verdifullt for enhver stor bedrift.

SEO-analyse

SEO-analyse er min spesialitet. Jeg fokuserer på store bedrifter, e-handel, nettbutikker og butikkjeder med lokale butikker. Lang erfaring med B2C, B2B og offentlig sektor. Her jobbet med de fleste bransjer og kategorier, Inkludert SaaS-selskaper.

Som SEO-konsulent har jeg hjulpet mange ledende internasjonale virksomheter med å skape rask, lønnsom vekst. Flere av disse har i mediene blitt omtalt som finansielle suksesshistorier av nasjonal interesse her i Norge, i økonomimagasiner som Kapital og finansaviser som Dagens Næringsliv (DN).

Som SEO-konsulent har jeg spesialisert meg på vekstfremmende SEO-strategi som treffer midt i hjertet på den overordnede forretningsstrategien og skaper høy effekt på alle virksomhetskritiske forretningsmål og finansielle KPI-er. Herunder bedring av samspillet mellom salg, markedsføring, merkevarebygging, kommunikajons og kundeservice.

Hyrer du meg som din SEO-konsulent, handler det mer om forretningsoptimalisering enn kun rangeringer, trafikk og leads.

SEO-strategi

Min hjelp vil handle om å optimalisere hele din forretning og hjelpe dere med å jobbe mer effektivt på tvers av strategier, teknologi, salg og markedsføring - både online og offline.

Slik jobber jeg med SEO-strategi →

Få en gratis konsultasjon!

Book et møte om SEO

Når din bedrift velger meg som din SEO-rådgiver, dekker jeg også dine behov langt utover det man tradisjonelt forbinder med søkemotoroptimalisering. Å hyre meg som din SEO-konsulent og vekstpartner, kan gi din bedrift en signifikant betydende fordel og økt sjanse for å oppnå suksess.

Les mer om megKontakt meg