SEO-konsulent


Senior SEO-konsulent med 20-års erfaring

Jeg har 20-års erfaring med SEO. Jeg har utdanning innen webutvikling, e-handel, IT-drift og arkitektur. I tillegg, har jeg skapt content marketing-resultater på internasjonalt toppnivå i 10 år.

Trenger din bedrift hjelp til å komme seg videre fra "ad hoc" til strategisk arbeid med SEO?

Bedriften vet at millioner er på spill, med også at det ligger mye mer på bordet. På tross av mange ansatte og store budsjetter, står de fast. I enterprise-segmentet, i slike situasjoner, er jeg problemløseren de ofte ringer til. Min løsning på behovet har fungert godt i over 10 år.

Ta kontakt, så hjelper jeg deg!

Teknisk SEO

Jeg har formell utdanning og dokumentert kompetanse på Master-nivå innen web, e-handel og online business. Systemingeniør innen IT-drift, samt nettverksingeniør.

SEO-analyse

SEO-analyse er min spesialitet. Jeg fokuserer på store bedrifter, e-handel, nettbutikker og butikkjeder med lokale butikker. Lang erfaring med B2C, B2B og offentlig sektor.

SEO-strategi

Min hjelp vil handle om å optimalisere hele din forretning og hjelpe dere med å jobbe mer effektivt på tvers av strategier, teknologi, salg og markedsføring - både online og offline.

Oppdrag jeg jobber mye med

Når du leier meg inn som ekstern SEO-konsulent, får du tilgang til 20-års erfaring og all min kunnskap om søkemotoroptimalisering. Pluss 10-års erfaring og ekspertnivå innenfor andre fagområder som innhold, e-handel, webutvikling, IT-drift og arkitektur. Jeg jobber mye med følgende oppdrag.

Teknisk SEO

Dette er en av mine sterkeste sider. Jeg jobber mye med teknisk SEO for store nettsteder med kompleks infrastruktur, nettbutikker i enterprise-segmentet, og butikkjeder.

Nettbutikker

Jeg har høy kompetanse på SEO for nettbutikker og e-handel. Jeg jobbet med flere av de største nettbutikkene i Norden.

Migrering

Jeg har laget migreringsstrategi og ledet migreringen av nettbutikker og nettsteder for flere av de nordens største bedrifter, butikkjeder og e-handelsaktører.

SEO-analyse

Jeg tilbyr flere ulike nivåer, skreddersydd hvor hvilken type bedrift du er og din markedssituasjon. Du kan få en full analyse, jeg kan også fokusere på kun nettstedet.

Plattformbytte

Plattformbytte for store bedrifter i mange land på enterprise-plattformer som SAP Hybris, og bedrifter som bruker Episerver, Magento, WordPress, mfl.

Content GAP-analyse

Jeg har utviklet en unik tjeneste der jeg har integrert det beste fra SEO, innhold og kundeinnsikt for å forstå kundene dine. Jeg finner gapet - og du tetter det.

Redesign

Design/UX-støtte til wireframing av sidetypemaler, teknisk SEO, informasjonsarkitektur, JS, temasider, navngiving, etc.

Fast avtale

De fleste bedrifter trenger kontinuerlig jobbing med SEO. Med en månedlig fast retainer-avtale, er du garantert min kapasitet.

Slik får du en god start

Book et møte om SEO

I tillegg til å ha 20-års erfaring innen SEO, har jeg omfattende teknisk bakgrunn, og over 10-års internasjonal erfaring med innhold, informasjonsarkitektur, content marketing og innholdsstrategi. Book et møte med meg, så ser vi på muligheter sammen med nye øyne.

Les mer om megKontakt meg