SEO-konsulent


Senior SEO-konsulent med 20-års erfaring

Jeg har 20-års erfaring med SEO. Jeg har utdanning innen webutvikling, e-handel, IT-drift og arkitektur. I tillegg, har jeg skapt content marketing-resultater på internasjonalt toppnivå i årevis.

Profesjonell SEO-tjenester

Bedriften vet at millioner er på spill, og at det ligger mye penger på bordet. På tross av mange ansatte og store budsjetter, står de fast. De klarer ikke å realisere potentialet til det fulle. I store ledende bedrifter som befinner seg i denne situasjonen, er jeg ofte et navn på blokken hos dem som skal ta bedriften over kneiken og til neste nivåer.

Få en gratis konsultasjon!

Teknisk SEO

Jeg har formell utdanning og dokumentert kompetanse på Master-nivå innen web, e-handel og online business. Systemingeniør innen IT-drift, samt nettverksingeniør. Trygg å slippe inn i infrastrukturen. Er kodekyndig og har god kompetanse på JS-rammeverk, SSR, preloading, lastbalansering, caching, sikkerhet og testing.

Dekker også overlappene mellom UX-design, og informasjonsarkitektur som er viktig for skaleringsevne, fart, og lønnsomhet.

Som din SEO-konsulent hjelper jeg ansatte og team med alt fra A-Å, på kryss og tvers der det er relevant og viktig. Avhengigheter, forretningskrav, detaljering av tekniske spesifikasjoner og akseptansekriterier - full kontroll!

Jeg tror også at min modell som inkluderer bistand til å bistå direkte i f.eks. Jira med å detaljere og spesifisere direkte på vegne av deg uten at du blir flaskehals eller trenger å sette deg inn i ting du ikke har tid til, vil være verdifullt for enhver stor bedrift.

SEO-analyse

SEO-analyse er min spesialitet. Jeg fokuserer på store bedrifter, e-handel, nettbutikker og butikkjeder med lokale butikker. Lang erfaring med B2C, B2B og offentlig sektor. Her jobbet med de fleste bransjer og kategorier, Inkludert SaaS-selskaper.

Som SEO-konsulent har jeg hjulpet mange ledende internasjonale virksomheter med å skape rask, lønnsom vekst. Flere av disse har i mediene blitt omtalt som finansielle suksesshistorier av nasjonal interesse her i Norge, i økonomimagasiner som Kapital og finansaviser som Dagens Næringsliv (DN).

Som SEO-konsulent har jeg spesialisert meg på vekstfremmende SEO-strategi som treffer midt i hjertet på den overordnede forretningsstrategien og skaper høy effekt på alle virksomhetskritiske forretningsmål og finansielle KPI-er. Herunder bedring av samspillet mellom salg, markedsføring, merkevarebygging, kommunikajons og kundeservice.

Hyrer du meg som din SEO-konsulent, handler det mer om forretningsoptimalisering enn kun rangeringer, trafikk og leads.

SEO-strategi

Min hjelp vil handle om å optimalisere hele din forretning og hjelpe dere med å jobbe mer effektivt på tvers av strategier, teknologi, salg og markedsføring - både online og offline.

Slik jobber jeg med SEO-strategi →

Bredde og dybde

Omfattende kompetanse på overlappende fagområder som er viktig for SEO

Kode og arkitekur

Formell utdanning og bakgrunn innen utvikling, IT-drift og infrastruktur. God kontroll i avansert, kompleks infrastruktur med mange avhengigheter.

Innholdsstrategi

Internasjonal erfaring med innholdsstrategi og innholdsmarkedsføring. Sterk på informasjonsarkitektur, taksonomi og strukturer.

E-handel

Formell utdanning og bakgrunn innen e-handel, og erfaring fra de største nettbutikkene og retail-selskapene i Europa.

Oppdrag og SEO-tjenester jeg jobber mye med

Jeg er en SEO-konsulent med mye kunnskap om søkemotoroptimalisering. Men jeg er også erfaren på fagområder som innholdsstrategi, e-handel, utvikling, IT-drift og arkitektur. Jeg jobber mye med følgende oppdrag.

Teknisk SEO

Dette er en av mine sterkeste sider. Jeg jobber mye med teknisk SEO for store nettsteder med kompleks infrastruktur, nettbutikker i enterprise-segmentet, og butikkjeder.

Nettbutikker

Jeg har høy kompetanse på SEO for nettbutikker og e-handel. Jeg jobbet med flere av de største nettbutikkene i Norge. Som Elkjøp, Elgiganten, IKEA, Jernia, Meny, osv.

Migrere nettsteder

Jeg har laget migreringsstrategi og ledet migrering for nettbutikker og nettsteder for flere av de nordens største bedrifter, butikkjeder og e-handelsaktører. Som DNB og Biltema.

SEO-analyse

Jeg tilbyr flere ulike nivåer, skreddersydd hvor hvilken type bedrift du er og din markedssituasjon. Du kan få en full analyse, men jeg gjør gjerne mindre, avgrensede analyser.

Plattformbytte

Plattformbytte for store bedrifter i mange land på enterprise-plattformer som SAP Hybris, og bedrifter som bruker Episerver, Magento, WordPress, mfl. Få min støtte på forretningsbehov, teknisk detaljering med akseptansekriterier, samt testing og validering. Eliminer risiko og ta kontroll!

Innholdsstrategi

Jeg har utviklet en unik tjeneste der jeg har integrert det beste fra SEO, innhold og kundeinnsikt for å forstå kundene dine før du setter innholdsstrategi, med fokus på planlegging og mapping mot kundereisene. Jeg finner gapet - og du tetter det.

UX-redesign

SEO-støtte ved UX-design, f.eks. til wireframing av sidetypemaler med perfekt on-page SEO, teknisk SEO, struktur, organisering, informasjonsarkitektur, JS, temasider, navngiving, konvertering, personalisering, etc.

Fast avtale

De fleste bedrifter trenger kontinuerlig jobbing med SEO. Med en månedlig fast retainer-avtale, er du garantert min kapasitet.

Få en gratis konsultasjon!

Book et møte om SEO

Når vi jobber sammen, dekker jeg også dine behov langt utover det man tradisjonelt forbinder med søkemotoroptimalisering. Dette er én av eksemplene på at jeg er annerledes. Å hyre meg som din SEO-konsulent og vekstpartner, kan utgjøre en viktig forskjell for din bedrift.

Les mer om megKontakt meg