Kontakt Trond Lyngbø

Som du kanskje vet, er jeg eier og senior SEO-konsulent i Search Planet AS, et SEO-konsulentselskap i Oslo, Norge. Du vil jobbe personlig med meg, og avtaler er profesjonelle og ryddige.

Telefon

Mobil: (+47) 464 44 999
Resepsjon: (+47) 21 63 76 15

Mitt kontor

Search Planet AS, Biskop Gunnerus gate 14, 0185 Oslo.

Trond Lyngbø

Kontaktskjema

Du kan sende meg en beskjed med kontaktskjemaet. Husk å inkludere ditt telefonnummer dersom du ønsker at jeg ringer deg tilbake. Gi meg gjerne noen detaljer og litt informasjon om hva du lurer på, eller trenger hjelp med.


  Navn (påkrevd)

  E-post (påkrevd)

  Beskjed

  Bli bedre kjent?

  Ønsker du å vite mer om meg, avtale en hangout eller prates på LinkedIn?

  Jeg blir kontaktet på LinkedIn oftere enn du tror. Faktisk syntes jeg det er en ypperlig plattform. Noen ganger passer det kanskje best for deg med en SMS etter at du er ferdig på jobb, og da er det i orden at du gjør det. En uforpliktende kaffeprat med potensielle kunder, samarbeidspartnere og bransjekollegaer, er alltid velkommen.

  Les mer om megLinkedIn-profil