Mest Leste SEO Artikkel Hos Search Engine Land

Gleden var stor da jeg våknet første nyttårsdag og oppdaget at to av mine artikler tronet øverst på topplisten over de 10 mest leste artiklene (overall) på nettstedet Search Engine Land i 2012.

Search Engine Land er verdens største og mest anerkjente nettsted for nyheter og informasjon om søkemotorer, søkemotormarkedsføring (PPC) og søkemotoroptimalisering (SEO).

På listen over forfattere bak meg på denne listen finner man bestselgende forfattere, konsulenter og foredragsholdere av svært høyt kaliber.

På listen «Top 10 Columns Overall For 2012» tok jeg både 2. og 4. plass. Jeg tok også en 2. plass i kategorien «Search & Social». Artiklene mine handlet om søkemotoroptimalisering (SEO) og markedsføring i sosiale medier.

Jeg ble også publisert på to andre nettsteder; SEOBook.com og SEOmoz. Etter Search Engine Land, rangeres disse som de 2. og 3. mest populære SEO bloggene i verden.

Det er andre året på rad at jeg kåres som mest leste spaltist hos Search Engine Land. I 2011 tok jeg 1. og 2. plassen i kategorien «SEO Strategy & Thought Leadership».

Det er ikke å skyve under en stol at jeg er både stolt og kry, men jeg er også ydmyk og takknemlig for at jeg får muligheten til å oppleve dette.

Takk!

Bak enhver tekst står en forfatter, og det ligger mye tenking og hardt arbeid bak disse resultatene, men jeg har ikke klart dette helt alene. Til alle dere som har brukt av deres dyrebare tid til å lese artiklene og vist oppriktig interesse for det jeg gjør, ønsker jeg å si tusen hjertelig takk. Dette hadde ikke vært mulig uten dere!

Ønsker også å rette en stort takk til kollegaene mine i Metronet og kundene som har gitt meg et fantastisk år og fylt meg med inspirasjon, motivasjon og glede!